Coaching met Ruben

Ruben Mul

Jou leven wil geleefd worden

Er is zoveel dat in ons tot bloei wil komen.

 

En toch is het eng om er helemaal voor te gaan. Het is mijn missie om met jou door schoonheid en uitdagingen heen te bewegen. Want in beide vinden we de vrijheid om onze waarden te leven in verbinding met anderen.


In de coachingsessies zetten we concrete stappen uit die je in staat stellen om te doen wat echt belangrijk voor je is. Ja, veranderen is eng, anders had je het al gedaan. Maar je staat er niet alleen voor. Samen vinden we de moed die er altijd al is geweest om onbevreesd jezelf te leven.

Ik ben afgestudeerd in psychologie en filosofie en heb gewerkt als universitair docent. Ik ben gekwalificeerd coach aan de Rijksuniversiteit Groningen en werk met methoden die als oplossingsgerichte coaching, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragscoaching en andere gevestigde benaderingen. Zowel in mijn opleiding als in mijn persoonlijke reis heb ik me verdiept in de boeddhistische beoefening en filosofie en heb ik meer dan 14 jaar ervaring met meditatie.

 

Deze diverse ervaring zet ik in in verschillende coaching activiteiten, variërend van het coachen van bergbeklimmers met fysieke en mentale blokkades (sinds 2014) tot het begeleiden van yoga- en meditatieworkshops (sinds 2017).

Iedereen heeft worstelingen en iedereen loopt wel eens vast. Het avontuur van het leven is niet om van deze ‘problemen’ af te komen, maar om uit te vinden hoe ermee te leven en ze te gebruiken als startpunt voor groei. De eerste stap is om te zien en te omarmen wat er werkelijk in je gebeurt. Vanaf dat punt kun je ontdekken wat waardevol voor je is en hoe je dat tot uitdrukking wil brengen.

 

 

Jouw keuzes kunnen alleen vanuit jezelf komen. Ik ben er om naast je te staan als partner in deze zoektocht. Samen verkennen we door middel van dialoog, meditatie en de integratie van het lichaam. Dit kan een heel praktische of een emotioneel gerichte aanpak zijn, afhankelijk van jouw behoeften en wensen.

 

 

“Het focussen op mijn waarden en het verduidelijken van mijn prioriteiten heeft enorm geholpen om de juiste koers uit te zetten voor de komende tijd in mijn leven. Ruben stemde zijn aanpak af op wie ik ben en wat ik wil bereiken. In plaats van direct antwoord te geven op vragen die ik had, legde hij de bal doordacht terug bij mij in de gesprekken.” – Arjan

 

“Ik heb geleerd dat ik alle emoties mag ervaren, ook boosheid, en dat daar ruimte voor is.” – Sandra

Losse sessie € 95

Serie van  5 sessie€ 420

> 1 sessie is 1,5 uur
> Het is mogelijk om een gratis 30 minutes intake gesprek in te plannen

“Het focussen op mijn waarden en het verduidelijken van mijn prioriteiten heeft enorm geholpen om de juiste koers uit te zetten voor de komende tijd in mijn leven. Ruben stemde zijn aanpak af op wie ik ben en wat ik wil bereiken. In plaats van direct antwoord te geven op vragen die ik had, legde hij de bal doordacht terug bij mij in de gesprekken.”

Arjan

“Ik heb geleerd dat ik alle emoties mag ervaren, ook boosheid, en dat daar ruimte voor is.”

Sandra