Vrijheid zonder Voorwaarden

Welke voorwaarden stel ik aan vrijheid? 

Wat heb ik nodig om te gaan voor mijn pad? 

Wat doe ik als het spannend wordt?

Jouw pad is een vreugdevol pad. Niet omdat je nooit meer pijn zal hebben, maar omdat het klopt.

Neem je de stap om je ermee te verbinden?

persoonlijke ontwikkeling training
Inner Compass Retreat
persoonlijke ontwikkeling training
Zelf ontwikkeling retraite

NeverLost nodigt je dit voorjaar uit op een serie van 3 persoonlijke ontwikkeling trainingen waarin je leert wat jouw vreugdevolle pad is en hoe je de stap naar vrijheid maakt. We onderzoeken waar je je tegen laat houden, waar je blinde vlekken zijn en hoe je deze patronen kan doorbreken.

Vrijheid is niet iets dat je kan behalen door rijk te worden, op reis te gaan of je huis te verkopen. Het is het steeds verdiepende onderzoek naar wat écht voor je klopt en je vervolgens de stap neemt om daarvoor te gaan.

Wanneer acties uitgeleid zijn met kernwaarden komt jouw diepe levensvreugde vrij. Je ervaart een vrijheid die voorbij gaat aan voorspoed of tegenslagen. Een vrijheid die haaks staat op pretentie of uiterlijke verschijningen en tegelijk een natuurlijke straling bevat die jou en je omgeving diep inspireert.

 

Ja uitdagingen blijven bestaan, ja het is soms eng, en nee het zit niet altijd mee, maar jij weet dat het klopt! En dat voel je… 

 

Tijdens de persoonlijke ontwikkeling training ondersteunen we je in groepsoefeningen, deelrondes, schaduwwerk, huiswerk opdrachten en belichaamde oefeningen. We dagen je uit, nodigen je uit en prikkelen je, omdat we je vertrouwen en weten dat je het al in je draagt.

1. Het leven als spel 2. Moed onder ogen 3. Vrijheid zonder voorwaarden

1. Het leven als spel 10 april

Hoe kunnen we het leven zien als een spel, onze verantwoordelijkheid nemen en genieten van wat zich op dat moment voordoet?

 

In het eerste deel van het drieluik gaan we kijken naar genieten. Wat is genieten? Wanneer geniet jij? En zijn er momenten dat je alles zo serieus neemt dat het genieten verdwijnt? 

 

Geniet je nog met je partner? Geniet je nog op je werk? Geniet je nog van je omgeving?

 

Wat zijn je overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet meer geniet? Wanneer heb je besloten te stoppen met spelen? 

 

Heb je het gevoel dat je dingen moet, off heb je het idee dat je er echt zelf voor kiest? 

 

Wil je ontdekken hoe verantwoordelijkheid en spelen hand in hand gaan? Dan is dit voor jou. We nodigen je uit om een stap te zetten, van moeten naar kiezen, van somber naar spel en van regels naar verantwoordelijkheid. 

 

2. Moed onder ogen 15 mei

 

We hebben allemaal te maken met angst. Soms liggen onze angsten aan de oppervlakte en is het duidelijk wat we vrezen. Soms zijn onze angsten subtieler en beïnvloeden ze ons gedrag zonder dat we er direct bewust van zijn. 

 

Er zijn kenmerken die aangeven dat angst ons gedrag beïnvloedt (als we beschuldigen, excuses verzinnen, wachten en hopen op verandering, of op onze automatische piloot leven), maar deze zijn niet altijd even makkelijk te herkennen in het moment. 

 

En als we onze angst herkennen, wat dan? Hoe zorgen we ervoor dat onze angsten niet onze levenskoers bepalen. Hier is moed voor nodig. 

 

Tijdens deze training ga je bezig met moed. Niet door het er alleen maar over te hebben, maar door te doen. Je gaat de hoogste klimtoren van Europa beklimmen. Voor tijdens en na de beklimming kijken we naar de structuren die jouw ego gecreëerd heeft om je bij je angst weg te houden, maar vooral kijken we naar hoe jij andere keuzes kan maken. keuzes vanuit jouw moed.

 

3. Vrijheid zonder voorwaarden 5 juni

 

We willen allemaal vrij zijn. Wat zijn de prijzen van vrijheid eigenlijk? Wanneer zijn we “vrij”?

Wat houdt ons tegen om vrij te zijn? 

 

In deze training kijken we naar de betekenis van vrijheid in jouw leven. Op welke momenten ervaar je vrijheid? Op welke momenten kies je voor vrijheid?

 

Drie uur lang gaan we verschillende processen langs waarin jij ontdekt wat vrijheid betekent voor jou en wat jij doet om jezelf gevangen te houden.

 

Als je de andere trainingen van de drieluik hebt gevolgd, zal je merken dat hier alles samenkomt. Een soort nieuw contract met je leven. 

 

Heb je de andere trainingen gemist? Geen zorgen. Je gaat hier nieuwe stappen en keuzes maken en je kan zomaar besluiten dingen anders aan te pakken in je leven.

 

 

Deze persoonlijke ontwikkeling trainingen wordt geleid door Misha Martinovic en Ruben Mul beide gecertificeerde coaches en outdoor instructeurs.

 

Ben jij klaar voor het avontuur? 

 

Misha & Ruben

 • Datum tijd en locatie:
 • 10 april @Edanz 19:00-22:00
 • 15 mei @Klimcentrum Bjoeks 19:00-22:00 (mogelijke uitloop 23:00)
 • 5 juni @Hoornsemeer 19:00-22:00
 • Neem mee:
 • Waterflesje
 • Schrijfboekje 
 • Los zittende kleding 

 

 • De gehele reeks volg je voor €95
De sessies zijn ook los te volgen voor:
 • 10 april €30
 • 15 mei €45
 • 5 juni€30 

Annuleringsvoorwaarden:

 • Het is niet mogelijk het ticket bedrag terug te vragen bij onverhoopte afwezigheid. Je kan je ticket doorverkopen of doorgeven aan een ander. Wil je dit doorgeven via email

Schrijf je in via Hipsy

Aankomende evenementen

NEDERLAND

Dit jaar in oktober starten we met de NeverLost jaartraining! De jaartraining is een transformatief programma waarin je met een vaste groep een jaar lang werkt. Dat wil zeggen elk seizoen een retraite, trainingen tussendoor en persoonlijke coaching.

“Bijzonder waardevol. Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan als je open staat om meer van jezelf en anderen te ontdekken, of als je op zoek bent naar waardevolle verbindingen.”

Floor