Over Ons

Misha Martinovic

Misha Martinovic

Trainer

Neem die enge sprong en geniet van de rit.

 

Vrijheid, Moed en Vreugde zijn kernwaarden in mijn leven. Het is mijn missie om een wereld van Liefde, Vrijheid en Inspiratie te creëren.

 

Ik heb veel van mijn passies nagejaagd en vaak jammerlijk gefaald, maar op dit moment geef ik les aan toekomstige leraren op de universiteit, maak ik deel uit van een Hoogtereddingsteam, ben ik yoga tantra- en klimleraar en trainer bij Neverlost. Ik heb op prachtige golven gesurft, op adembenemende plekken geklommen, groepen door verbazingwekkende wildernis geleid en geleefd voor een authentieke en liefdevolle band met familie en vrienden. Dit alles is gepaard gegaan met strijd, angst en fouten. Het geschenk van fouten maken, leren en groeien is iets wat ik graag deel.

 

Wat ben jij aan het ontdekken?

 

Klik hier voor mijn coaching

  • Coach opleiding bij ExtraMile Academy voor Trainerschap en Coaching
  • Klimgids bij de Nederlandse Klim Bond (NKBV)
  • Docent en Outdoor educator aan de Hanzehogeschool Groningen
  • Bachelor lichamelijke opvoeding aan de Hanzehogeschool Groningen
  • Tantra Yoga docentenopleiding bij Tantric Life Academy

Ruben Mul

Trainer

Betreed jouw enge waarheid, er kunnen prachtige juwelen in verborgen zitten.

 

Moed en eerlijkheid zijn kernwaarden in mijn interacties met anderen. Ik geloof dat velen van ons een leven leiden waarin we proberen ‘iemand’ te zijn – onafhankelijk, intelligent, aardig, enz. Het volhouden van deze beelden kost niet alleen eindeloos veel energie, maar we verliezen ook het contact met elkaar.

 

Mijn missie is om een wereld te co-creëren waarin we onszelf durven laten zien, kwetsbaar durven zijn en samen durven te onderzoeken hoe het is om mens te zijn. Dit is een eng proces (als ik voor mezelf spreek), en het vraagt moed en steun van onze omgeving. Maar als we de stap zetten, beloont het leven ons met zoveel schoonheid en vreugde. Ik ben er klaar voor om samen met jou deze ontdekkingstocht aan te gaan en nieuwe, open en speelse manieren te vinden om echt contact te maken!

 

Doe je mee?

 

Klik hier voor mijn coaching 

  • Gediplomeerd coach (Rijksuniversiteit Groningen)
  • Docent psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • Gecertificeerd yoga docent
  • MSc Psychologie & MA Filosofie afgestudeerd op het onderwerp boeddhistische filosofie en praktijk
  • Klim instructeur
Ruben Mul
Tessa Mul

Tessa Mul

Marketing Coördinator & Fotograaf

Het leven is één groot avontuur

 

Als avonturier, fotograaf, marketing specialist én zus van Ruben was het slechts een kwestie van tijd voordat ik het Neverlost-team kwam versterken. Met mijn achtergrond in outdoor toerisme en marketing, en een persoonlijke interesse in zelfontwikkeling heb ik met veel plezier de social media, nieuwsbrieven, website optimalisatie en marketingstrategie voor Neverlost op me genomen.

 

Klik hier voor mijn marketing en fotografie website

“Nu vertrouw ik op mijn eigen proces en neem er de tijd voor. Ik ben geïnspireerd om nieuwe stappen te zetten en heb een hernieuwde bron van energie en enthousiasme om dat te doen. Door dit weekend heb ik het gevoel dat ik dingen weer aankan en ervoor wil gaan!”

Maaike