Outdoor Retreats

Wees in de natuur met niets anders dan je uitrusting, je reisgenoten - en jezelf.

In onze retraites wandelen we, mediteren we, delen we groepsprocessen, maken we vuur, bouwen we een bivak en nog veel meer. De buiten ervaring en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Emoties, angsten en overtuigingen vormen de basis voor het onderzoek. Wat houdt je tegen om je doel te volgen? Het herkennen en in eigendom nemen van je innerlijke wereld is de basis om echt een nieuwe richting te zien en te kiezen - om je waarden te volgen.

Inner Compass Retreat

In onze Outdoor Retreats leer je:

  • je kernwaarden te kennen en tot uitdrukking te brengen.
  • toegang te krijgen tot de moed om je authentieke pad te volgen.
  • je acties, focus en mindset te herkennen en te kiezen.
  • outdoor vaardigheden zoals vuur maken, bivak bouwen, kompas lezen en meer.
  • hoe te leven vanuit een staat van vreugde en intuïtie.
  • tools om mee naar huis te nemen voor zelfonderzoek, besluitvorming en gerichte actie.

NeverLost ziet elke ervaring als een ingang naar groei – van de warmte van vuur tot de koelte van de nacht, van regen op je huid tot een wandeling in de zon. Een constante bevrediging van de behoefte aan comfort is aangenaam, maar creëert een staat van saaiheid. Kun je het genot van warmte nog voelen als de verwarming altijd op 21 graden staat?

  • De retraites worden in het Nederlands gegeven. Engels is mogelijk voor privé groepen.
  • Outdoor ervaring is niet vereist.
  • Alle activiteiten worden door getrainde leiders gegeven. Achter de schermen wordt gezorgd voor veiligheid, zodat de deelnemers tijdens de training op zichzelf kunnen focussen. Mocht er iets gebeuren, dan is er een ervaren EHBO-er aanwezig.

Impressies van vorige retraites:

Aankomende Evenementen

GRONINGEN | 10 April, 15 mei, 5 juni

Serie van 3 persoonlijke ontwikkeling trainingen waarin je leert wat jouw vreugdevolle pad is en hoe je de stap naar vrijheid maakt. We onderzoeken waar je je tegen laat houden, waar je blinde vlekken zijn en hoe je deze patronen kan doorbreken.

Zelf ontwikkeling retraite

NEDERLAND | Start Oktober 2024

Dit jaar in oktober starten we met de NeverLost jaartraining! De jaartraining is een transformatief programma waarin je met een vaste groep een jaar lang werkt. Dat wil zeggen elk seizoen een retraite, trainingen tussendoor en persoonlijke coaching.

 

NEDERLAND

Wat doet er voor jou echt toe en wat is afleiding? Diep van binnen weet je het al… Ben je bereid een stap terug te nemen en je te verbinden met jou authentieke richting?

“Ik voelde me vanaf dag 1 veilig om de training te delen en te ervaren, we steunden en motiveerden elkaar in alle activiteiten. De reis eindigde met een prachtig inzicht. Ik nam het mee naar huis en kom er van tijd tot tijd naar terug om energie en doel te krijgen, om mezelf eraan te herinneren mijn waarden te leven.”

Roxana