Programma's

Wees in de natuur met niets anders dan je uitrusting, je reisgenoten - en jezelf.

Wat houdt jou tegen om je doel te volgen? Je innerlijke wereld herkennen en er verantwoordelijk voor worden is de basis om werkelijk een nieuwe richting te zien en te kiezen. We verkennen deze onderwerpen en meer tijdens onze weekendretraites en workshops.

Inner Compass Retreat

Outdoor Retreats

Tijdens onze weekendretraites wandelen we, mediteren we, delen we groepsprocessen, bouwen we vuur, maken we ons eigen bivak om onder te slapen en nog veel meer. De buitenervaring en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Emoties, angsten en overtuigingen vormen de basis voor het onderzoek. Wat houdt je tegen om het leven te leiden dat je echt wilt?

Workshops

In onze workshops van een halve dag verkennen we verschillende onderwerpen die je helpen meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag.

Neverlost workshop

Aankomende evenementen

GRONINGEN | 10 April, 15 mei, 5 juni

Serie van 3 persoonlijke ontwikkeling trainingen waarin je leert wat jouw vreugdevolle pad is en hoe je de stap naar vrijheid maakt. We onderzoeken waar je je tegen laat houden, waar je blinde vlekken zijn en hoe je deze patronen kan doorbreken.

 

NEDERLAND | Oktober 2024

Dit jaar in oktober starten we met de NeverLost jaartraining! De jaartraining is een transformatief programma waarin je met een vaste groep een jaar lang werkt. Dat wil zeggen elk seizoen een retraite, trainingen tussendoor en persoonlijke coaching.

 

“Bijzonder waardevol. Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan als je open staat om meer van jezelf en anderen te ontdekken, of als je op zoek bent naar waardevolle verbindingen.”

Floor