Coaching met Misha

Misha Martinovic

Wat houdt je tegen?

Nog belangrijker, wat brengt je in beweging?

 

Wij mensen gaan allemaal gebukt onder onze ervaringen uit het verleden, angsten, onzekerheden en zelfgemaakte beperkingen.

 

Wat gebeurt er als we onszelf bevrijden van deze beperkingen op onze levensreis? Welke mogelijkheden kunnen we dan ontdekken?

Sinds 2012 werk ik als outdoor coach en gids. Ik gebruik de achtergrond van bergen, bossen, valleien en het onvergeeflijke weer om mensen te helpen hun beperkingen beter te begrijpen en ze te overwinnen. Door te werken met adolescenten, leraren, maar ook verslaafden, mensen met angsten en mensen met een lichamelijke beperking, heb ik ontdekt dat iedereen een verbazingwekkend potentieel heeft. Tegenwoordig werk ik met meditatie, zelfbewustzijn en Succesgerichte groei. Afgestudeerd als bachelor lichamelijke opvoeding en als Coach aan Extramile Coach Academy, ben ik een ervaren (jeugd)coach, Docent en Outdoor guide.

Tijdens de coaching onderzoeken we wat je tegenhoudt en wat je in beweging brengt.

 

  • Wat gebeurt er als je besluit het niet te doen?
  • Wat vertel je jezelf?
  • Wat zijn de waarden waarnaar je echt wilt leven?
  • Wat is het leven dat je wilt leiden?
  • Wat kun je ervaren als je durft te bewegen met je authentieke zelf?

Door dialoog, meditatie, ademwerk en andere hulpmiddelen te integreren, gaan we op reis om jezelf te ontdekken. Ik creëer een omgeving waarin je kunt onderzoeken, fouten kunt maken, kunt groeien en waarin je je waarde kunt ontdekken. Onvermijdelijk kom je in contact met je moed, kracht en vrijheid.

Losse sessie:

Normaal  € 100
Student  € 60

 

Power of You coaching:

(7 sessies)

Normaal  € 600
Student  € 400

 

> 1 sessie is 1,5 uurr
> de intake is gratis

“Not everyone who wanders is lost.”

J.R.R. Tolkien